tirsdag 17. februar 2009

Ukas Fatwa Uke 8: Matias Tellez


dagbladet.no kan vi lese om pop-parasitten Matias Tellez som har bestemt seg for ikke å flytte til Oslo etter at han oplevde å bli ranet med kniv på Grünerløkka i fjor. Flott, sier jeg. Hva faen fikk deg til å tro at du var velkommen i første omgang? Så du noe skilt hvor det sto "Hovedstaden søker enda en homosigøyner med gitar fra Bergen til toroms med utsikt over Botanisk Hage?" Nei, tenkte meg det. Du ble ranet av en grunn, din udugelige karnøffel.

Gjennom historien har Oslo-folk nemlig lagt sin stolthet i å knivstraffe vantro bergensere for deres lemfeldige seksualomgang med landstrykere og tatersvin. Den siste straffen ble iverksatt for å sette dere på plass en gang for alle, og det var en himmelsk straff. Ved Guds vilje; neste gang vil kniven legges i mine hender. Jeg oppfordrer herved alle Oslo-folk med hjertet på venstre side om å finne frem sin flotteste batanga, så vi kan sørge for at latinojøden får den velkomsten han fortjener på fredagens By:Larm-konsert. Vi kan ikke la det stå til at ubudne gjester får romstere fritt i våre aviser med sin lirekasse og apekatt-agenda uten det får konsekvenser. En blank en i buken er det eneste som duger. La svina blø.

7 kommentarer:

Anonym sa...

noen er visst litt sjalu fordi matias er kjekk ser jeg

Anonym sa...

hehe, så jævlig krampaktig

Anonym sa...

virrvarrsaken kan ha vært en stor tabbe. Mistenker at det kommer sinna jente_14-kommentarer på alt som går over hodet på såpeboblehjernene deres i overskuelig framtid

ukas-idiot sa...

"Anonym sa...
hehe, så jævlig krampaktig"

BÅDE "hvis du ikke liker det, hvorfor gidder du å lese det da?" OG "hehe, krampeaktig" på en og samme uke. Litt av en fangst.

Anonym sa...

Kjære Ukas Idiot. Det jeg nå vil skrive har ingen sammenheng med dette innlegget, men da dere ikke har en forslagskasse blir jeg nødt til å skrive det her.

Kan dere ikke sette av en uke til å fortelle regissører ved norske teatere (minus Det norske teateret, selvsagt) hvor heslig grusomt det er når de skal være så krampaktige kreative. Fortell dem at det faktisk er lov å instruere skuespillerne til å bare si replikkene sine noen ganger. At de ikke trenger danse cha-cha-ha, klappe små trikotbærende apekatter på hodet eller krabbe frådende rundt på gulvet til pulserende afrikanske rytmer mens de bjeffer dialogene sine ( Det hele er selvsagt et symbol på verdens grådighet og den tapte kjærliheten)

Fortell dem det før jeg ikke orker dra på teater mer! Vær så snill.

Mvh. Mahala

Anonym sa...

for en tulling du er og skriver drapstrussler på internett! hva faen er det med deg? har du jævla forbanna store problemer? får du penger for dette dritet her? nei, det gjør du nok ikke. du sitter nok der dagen lang og skriver hvor mye du hater folk og at du vil drepe dem. du burde skamme deg! du kunne heller vært ute og jobbet eller noe. matias reiser verden rundt og tjener penger. ser ikke noe gale i det. alt det du skrev i det innlegget viser bare hvor jævla eid du er. tulling.

ukas-idiot sa...

Skylstad?