onsdag 10. september 2008

Ukas Idiot: Boblere - August/September

MADS DAHL
Kreatøren av Facebook-gruppen "TIl vi som HATER Jan thomas" (sic) nådde ikke -helt- opp denne gangen, men vi har hørt at boken hans "AIDS - en uting" er rett rundt hjørnet, og man skal på ingen måte se bort i fra at MADS DAHL vil tas opp igjen til vurdering etter en eventuell utgivelse av denne.

JENS STOLTENBERG
"Steinansiktet fra Steinerskolen" kan nok snart også påberope seg Ukas Idiot-status, når han nå snurper igjen nåløyet for stadig flere kameler fra uskyldige proto-demokratier i Nordøst-Afrika. Har han overhodet ikke tenkt på hvem som skal fylle opp studieplassene på Westerdals i fremtiden, denne kortsluttede kalkulatoren av en mann?

SIMEN SVALE SKOGSRUD
Egentlig den soleklare kandidaten til "Tiårets Idiot", men jeg kan aldri glemme hva mor sa før kikhosten tok både henne og familiebedriften seks fot under jorda: "Aldri i ditt liv kast bort mer enn fem og en halv setning på skjeggete Gabon-aper med tics i ansiktet og en kulturprostituert agenda til venstre for månen, sønn! Da skuffer du meg... :/"

BENEDIKT MOMRAK
DJ Benedikt Momrak måtte ta en pause i produksjonen av sitt nye elektronika-mesterverk "Svin på alle fronter" da hans hjertes utkårede nedprioriterte å rekke ølsalget for å hengi seg til unyttige aktiviteter som å oppta oksygen. Den manglende evnen til å takle uregelmessigheter i hverdagen er nær ved å kvalifisere Benedikt til større oppdrag, men han redder seg inn ved å inneha en imponerende evne til å balansere egg på nesen.

SORTE SAMBO
Veltalende, høy somalier med oransje cap som kan si "gny deg svin" på fire uforståelige språk og ellers har en utstrakt hyggelig og sosialt stimulerende væremåte. Holder deg med selskap på hjemveien enten du vil det eller ei, gjerne om du har hygget deg med vin på Robinet og omegn. Boblet seg opp til toppen av gryta da han bestemte seg for å spille i en lavbudsjetts kortfilm av en ukjent filmskaper. Ekte stjerner sikter høyere, Sambo.

TORBJØRN BUSÆT
Jon Sudbøs rekkekamerat fra studietiden gjør atter igjen sitt ytterste for å åle seg inn i kulørpressens rampelys med stadig mer sensasjonelle og populistiske uttalelser, som i forbindelse med denne i utgangspunktet saklige og sobre VG-saken om muskat-misbruk blant ungdom i Asker og Bærum:
"- Dette dukker opp av og til som en farsott blant unge."

Dette er den klare beskjeden fra en henslengt Torbjørn, som ikke later til å ta hensyn til at flere familier har fått ødelagt store deler av infrastrukturen etter at deres barn har henfalt til Satans Nøtt. Som i eksempelet Biseth hvor eldste sønn i huset, i 2003, endte opp på toget til Nittdal svinebundet og tvangsforet med GHB av en gjeng moralnihilister fra sjøforsvaret, som følge av at han mistet kontrollen over både sinn og kropp i en muskatrus på Kjelsås Folkhøyskole. Noe som igjen satte en effektiv stopper for utgivelsen av hans livsverk, EP'en "Troll i Eske - BZ representerer Hip-Hop'ens 3 Elementer", som han hadde jobbet flittig med i to av sine fire år på linjen for Lyd, Spyd og Rekvisita på KFHS.

DR. ALBERT FRED
LET HONESTY,CO-OPERATION,LOVE AND GOOD FAITH BE OUR MOTTO THROUGHTOUT THIS FINACIAL BUSINESS TRANSACTION.I WILL BE EXPECTING THE CONTROL NUMBER TODAY.

Ingen kommentarer: