søndag 19. april 2009

Ukas Fremskutte Idiot Uke 17: Fremtiden

”Hehe, dere har tapt dere, hva var det vi sa…” Svelg en giftslange, plebeier. Du vet ingenting om oss eller hva vi bruker tiden vår på. Ukas Idiot kommer tilbake sterkere enn noensinne, det kan du risse inn på en eller flere av hjernelappene dine med en sløv neglesaks. Vi har bare hatt enda viktigere ting å gjøre i det siste.

Finnes det noe som er viktigere enn å skrive for verdens beste blogg, da? Nei, isolert sett ikke, men vi tenker nå en gang større og mer langsiktig enn den jevne flanellskjorte med planer om å gi ut fanzine en gang i halvåret på Jensen’s Bok Handler & co. Og når vi får presentert for oss muligheter som den jeg straks skal komme tilbake til, er det umulig å takke nei, selv om dette på kort sikt fører til at våre lesere, sultefôret på avantgardistisk skrivekunst og nytraktet visdom, må se seg nødt til å ty til flagellisme i et par små uketter.

Ja. Vi ble nemlig, som resultat av vår hvileløse kamp mot løgn og desentralisering av industri, hanket inn av to østerriske vitenskapsmenn og en slavisk produsent av sannhetsserum til et paneloppdrag vi så oss nødt til å slå til på: Å vurdere fremtiden.


(i) Hvor ble det av flyvebilen?

Flyvende bilder burde uten tvil vært en realitet per april 2009. Allerede i 1974 tegnet Hannah Barbera sin første flyvebil, og veien til målet syntes allerede da smektendes enkel. Skru sammen et par hydrauliske puter med en jetmotor og legg riksveiene døde en gang for alle. Ruralt anlagte mennesker uten forbrukslån kan melde seg opp som blodgivere på den lokale pizzeriaen; fremtidens medisinske maktsentra. Sykehus brukes som morgenklubb og neüteater.

(ii) Pedofili, fortsatt tabu?

Framtiden får stryk når det kommer til normalisering av legninger. Zoo-, dendro- og pedolfili burde være de naturligste ting i verden, og det er en skandale at Bjarne Melagaard i et tilsynelatende velsmurt samfunn som dette måtte stå på riksedekkende fjernsyn og forsvare sin bruk av motiver fra det frem-i-skoa ukamagasinet NAMBLA. Pr nå burde staten i det lengste ha tilrettelagt for all verdens preferanser, om ikke annet ved å tilby gratis barneporno på SAS-hotellet.

(iii) Sjakk: Man v Machine

Gi meg en brekk. Hvordan i all verden kan det være mulig i disse dager av alder at en alkoholisert russer med røkejakke og tupé kan hamle opp med det beste vi har av spillmaskiner? Dette er intet mindre enn en blodig skamplett på fremtidens bukseben. I det minste finn opp en maskin som kan forgifte den korrupte panslavisten med høykonsentrerte doser mikroarsenikk i sukettform.

(iiii) Haiene

Hvorfor i all verden finnes det haier? Hvilken satans nytte gjør disse udyrene? Det eneste de duger til er å være sultne tjuefire timer i døgnet og å skamfere uvørne surfere på aksen Cape Town - Andaman-øyenene - Perth. Hvorfor i all verden finnes disse da, lurer du kanskje på? Nei, det samme spør vi om. Utrydd begge artene med undersjøisk napalm.

(iiiii) LSD med av/på-knapp

Ærlig talt. Finnes det virkelig ikke et marked for dette? Er det bare vi som har lyst til å henge med lubne drager og fiolette maurslukere uten å havne på Diakonhjemmet Pizza & Grill? Ikke la israelske myndigheter undertrykke dine behov: krev risikofri lysergsyredietylamid i dag! Livet er for kort til ikke bli med Gulliver til lilleputtland en gang hver fjortende dag uten å måtte risikere mentale kjøttsår over hele sinnstilstanden. Terningkast 1.

Mer får dere ikke se enda, små kalvbeinte dåsemikler, men om dere er snille barn og setter inn 500 kroner på konto 0530-56-92673, så skal dere få en nanoteknologisk pepperkakeman i posten.

Ingen kommentarer: