fredag 15. august 2008

Ukas Idiot Uke 33: Gardk

Denne uka lander vi på Gardk som ukas idiot. Den politisk aktive reisebloggeren fra Stavanger er denne tvilsomme æren verdig på bakgrunn av vedkommendes innsats på den lukkede kulturkalenderen "Underskog" og flere av dets underforum denne uken, da spesielt i/på "Sjuke ting" og "Spør Skogen".

Der har han gjort seg bemerket med diverse postinger av en art som av de fleste oppegående og interessante mennesker best vil beskrives som "barnslig og unødvendig trolling, kun postet for å provosere dog uten særlig hell da vi har sett det gjort mye morsommere før i tiden, da alt var så meget bedre".

I tillegg til dette later denne lysluggede umorsomheten med de stygge brillene til å ha en veldig lav moral og enda lavere terskel når det kommer til å rakke ned på marginaliserte grupper og/eller sparke dem som allerede ligger nede med indre blødninger i skritt og membran. Encefalitt-rammede, overvektige villsvin, grå bloggermus og rumenske barn i menneskeindustrien får alle sitt pass påskrevet av denne spydig-kjedelige kvasibloggeren, og selv om det gjøres totalt uten snert og injurerende kraft kommer man allikevel ikke unna det faktum at dette er slag langt under beltestedene til alle disse stakkars uskyldige gruppene, og at man, om man lar folk som Gardk holde på som han gjorde, selv er med på å bidra til å rive ned den liberal-sosiale og gode moral som vi har bygget oss opp her i landet siden etter andre verdenskrig med blod, svette, tårer og sunn jantelov, om man lukker øynene for slik jødesvinsk adferd. For å illustrere for dere lesere hvordan det kan gå om man lar menneskene rundt seg henfalle til slik sionistisk adferd av verste arroganse og djevelskapelighet, så la meg fortelle en liten anekdotisk beretning fra virkeligheten til skrekk og advarsel:

"Lille Margrete var tretten år. Margrete var en blond, livsglad jente. Hun gjorde ikke annet enn å sy tøy og spille piano. På barneskolens siste dag skulle alle på skoledans og lille Margrete spurte faren sin om hun kunne få lov til å være med. Etter å ha tenkt nøye gjennom det ga faren hennes sin tillatelse til å være med - så lenge hun kun danset med gutter med germanske røtter. Før dansen snek Margrete seg bort til en venninne for å pynte seg med leppestift. Da leppestiften var påført følte hun seg så vakker og mektig. Hun ville ha mer. Hun var blitt et rovdyr på jakt etter tomme fornøyelser og raske biler. Gjennom ungdomsskolen fikk hun venner med tvilsomme slektstavler som tilfredstilte hennes impulsive lyster. I en alder av 17 år ble hun rusmisbruker. Hun ble kastet ut av hjemmet sitt og måtte overgi seg til jødene for å betale ned heroingjelda. Det siste vi så til Margrete var i "Charlotte and the Cumshots 5" hvor hun sugde av tre serbere og en hest fra Israel."

Kjære lesere, skal vi virkelig lukke øynene og vende det andre kinnet til, i håp om at disse ondskapens øgler i menneskehud skal forsvinne av seg selv? Nei, det tror jeg vi besitter den skjønneste enighet om at ville vært et fatalt feilgrep. Før vi hadde rukket å smake på ordene "renholdig stamtavle" ville nabohusene våre blitt vært fylt opp med svartmuskede konspiratører med etternavn som Goldsteiner og Schiff, som i neste instans vil anvende våre kaukasiske barn som smakstilsetter i deres "Gefilte Fish".

Nei, vi må slå ned opprøret før det starter, og operere bort svulsten, som man operer bort et uønsked barn med påtroppende Downs Syndrom fra en optimistisk og livsglad livmor med høyere ambisjoner enn å frembringe mørke og elendighet til denne verden, før den rekker å spre seg.

Så frem med skalpellen Doktor Oppenhauser! Denne uken skal vi operere bort ukas utvalgte hjernesvulst: denne uken skal vi fjerne Gardk!

Ingen kommentarer: